Известие

Collapse
No announcement yet.

Загасна сама!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загасна сама!

Здравейте,онзи ден (добре че беше 31-и да остане в миналата година) както си седях на сфетофар..почнаха да падат оборотите и колата ми загасна! (Бензин би трябвало да има по мой изчисления поне за още 50-60 км) тръгнах да паля .. пали но веднага гасне по същия начин... няколко пъти така! След това я избутах от пътя сипах гориво за всеки случай и отново нищо..заслушах се в помпата и онова жужене го нямаше...разместих релетата най-вече това за бензиновата помпа отново нищо...Днес сутринта обаче пак пробвах(бях си я докарал до нас с бутане) и запали от раз! Бензиновата се чува всичко си беше както трябва..Някой да има идея относно проблема..единственото което е най-логично е помпата..но дали? Дано някой може да ми помогне със съвет Ч.Н.Г.
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Загряла гасне и не пали, пали като изстине е симптом на датчика на кол вал.......помпата е малко вероятна....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Днеска я пробвах.. карах я Загря как си трябва и нищо седях в един сервиз също загря и там и пак нищо Как да го разбирам това? Никаква идея нямам.. освен да карам докато може...

Comment

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
        Днеска я пробвах.. карах я Загря как си трябва и нищо седях в един сервиз също загря и там и пак нищо Как да го разбирам това? Никаква идея нямам.. освен да карам докато може...
        Ако го направи пак тогава я карай на диагностика и трябва да излезне проблема наяве
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

А загледа ли се дали ти свети дюзата на таблото и не иска да изгасне, когато го имаше проблема?
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Не съм гледал специално на таблото но предполагам че щеше да ми направи впечатление ако светне нещо

Comment

Ами отиди тогава на диагностика да ти изчетат грешката, която трябва да е записана в ECU-то, за да се ориентираш за какво става дума
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
              X